خانه / آشپزی / طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

fo1423

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت ایتالیایی

سیر دو حبه

سرکه   ۱ چهارم فنجان

نمک و فلفل  به اندازه نیاز

فلفل سیاه آسیاب شده   دو قاشق سوپ خوری

روغن زیتون    ۲ قاشق سوپ خوری

 جعفری خرد شده      ۲قاشق سوپ خوری

 پنیر پیتزای پارمسان رنده شده  چهار قاشق سوپ خوری

 فلفل قرمز کبابی شده    دو عدد

 ریحان تازه آسیاب شده   نیم  فنجان
گوشت کبابی برش نازک داده شده ششصد  گرم ( ۶ برش )

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق  روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار دادهبگزارید  روی آن را بپوشانید و به مدت ربع ساعت تا بیست  دقیقه با دمای سیصد و پنجاه  درجه فارنهایت بپزید .

این رولت غذای کشور ایتالیا است اما بخاطر خوشمزه بودنش به بیشتر آشپزخانه های دنیا راه پیدا کرده است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *