خانه / آشپزی / طرز تهیه راویولی ایتالیایی

طرز تهیه راویولی ایتالیایی

Untitled-15

موادلازم برای تهیه  خمیرراویولی:

نمک                                       به اندازه نیاز

آرد                                          به اندازه نیاز

شیر                                           سه قاشق غذاخوری

روغن مایع                                 دو قاشق غذاخوری

سفیده ی تخم مرغ                      یک عدد
زرده ی تخم مرغ                         سه عدد

موادلازم میانی راویولی:

نمک، فلفل                               به اندازه نیاز

پودر آویشن و پودر سیر                 به اندازه نیاز

رب گوجه                                  سه قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا                                    پنجاه گرم

پیاز                                         ۱ عدد
گوشت چرخ کرده                       دویست گرم

طرز تهیه خمیر:
همه مواد لازم بجز آرد با هم قاطی می کنیم بعد آرد را کم کم اضافه می نماییم تا جایی که به دست نچسبد. بعد می گذاریم ۲ ساعت بماند.

طرز تهیه مواد میانی:
پیاز را نگینی خورد کنیم و تفت میدهیم.گوشت چرخ کرده نمک فلفل پودر سیر  پودر سیر  پودر آویشن و یک قاشق رب گوجه را اضافه می نماییم  تا کمی جا بیفتد. بعد می گذاریم سرد شود .خمیر را با وردنه مانند نان لواش پهن کنیم با قالبی گرد به اندازه دهانه استکان قالب زده .مقدار کمی گوشت وپنیر پیتزا وسط آن بگزاریم و سر ان را جمع می کنیم .راویولی ها به این ترتیب می پیچیم .۲ قاشق رب را با ۱ پیمانه اب مخلوط و ته ظرفی که راویولی ها را در آن چیده ایم میریزیم .در فری که از قبل با حرارت سیصد و پنجاه درجه سانتیگراد گرم شده میگزاریم تا طلایی شود.

راویولی یکی از غذاهای پرطرفدار ایتالیایی است که در تمامی دنیا طرفداران زیادی دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *