خانه / آشپزی / طرز تهیه دلمه کلم قالبی

طرز تهیه دلمه کلم قالبی

6805_635362695878855958_l Copy

مواد لازم برای تهیه دلمه کلم قالبی

ـ روغن زیتون

شکر شش قاشق غذا خوری

ـ آب سه چهارم لیوان پلوپز

ـ سرکه سه چهارم لیوان پلوپز

ـ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری

ـ زرشک قرمز چهار قاشق غذا خوری

ـ پیاز داغ سه تا ۴ قاشق

ـ نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه به اندازه نیاز

ـ سبزی معطر خرد شده ( گشنیز و ترخون و شوید و جعفری و ریحان و مرزه ) یک پیمانه

ـ برنج یک و سه چهارم  پیمانه پلوپز

ـ گوشت چرخ کرده دویست گرم
ـ  کلم سفید پنج تا شش برگ

طرز تهیه دلمه کلم قالبی

۱ ـ برنج را به همراه نمک و زردچوبه و روغن زیتون به روش کته طبخ کنید .تا برنج دم می کشد کارهای زیر را انجام دهید.
۲ ـ یک قابلمه آب روی گاز گذاشته و برگهای کلم را در آن بریزید  کلمی را که انتخاب می کنید برگهای صاف و ظریف داشته باشد در غیر این صورت یکی دو برگ دیگر به تعداد برگها اضافه کنید تا آخر سر کم نیاید. در فرصتی که برگها در حال جوشیدن هستند گوشت را آماده کنید.
۳ ـ گوشت را با یک پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل قزمز و سیاه با کمی روغن تفت داده و رب اضافه کنید و بعد یک لیوان آب روی آن ریخته صبر کنید تا پخته شده و آبش تبخیر شود .
۴ـ  آب و سرکه و شکر (شربت سکنجبین ) را روی شعله به مدت یک ربع ساعت بگذارید تا بجوشد .
۵ ـ بعد از نرم شدن برگهای کلم ، شعله را خاموش و برای جدا کردن آب از کلم آنرا روی صافی بریزید وقتی کمی خنک شد ۲ الی ۳ قاشق روغن در قالب نچسب بریزید و کلم ها را به نحوی که در تصویر می بینید در داخل قالب بچینید و لبه های اضافی آنرا از قالب آویزان کنید
۶ ـ در یک ظرف بزرگ ، همه مواد دلمه را با هم مخلوط کنید .
۷ ـ شربت را روی مواد بریزد و خوب مخلوط کنید .
۸ ـ مواد را روی برگها در قالب بریزید و با پشت قاشق کمی فشار دهید و لبه های کلم را به هم آورده تا کاملا روی مواد را بپوشاند و اگر جایی خالی ماند با برگ بپوشانید .
۹ ـ روی قالب را فویل بکشید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت و ربع تا یک و نیم ساعت بگذارید .
۱۰ ـ قالب را از فر در بیوارید و سینی را روی آن بگزارید و همزمان قالب و ظرف را برگردانید تا دلمه در ظرف قرار گیرد
۱۱ ـ دلمه را با هر چه که خوشتان می ایند  تزئین نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *