خانه / آشپزی / طرز تهیه دلمه کاهو

طرز تهیه دلمه کاهو

170922-طرز-تهیه-دلمه-با-برگ-کاهو

مواد لازم برای تهیه دلمه کاهو

نمک، فلفل،زرد چوبه به اندازه نیاز

سبزي دلمه ( تره، جعفري، شويد، گشنيز، ترخان) چهارصد گرم پاک شده و خرد شده

گوشت چرخ کرده نیم کیل.

آب ليمو دو قاشق غذا خوري

رب گوجه فرنگي دو قاشق غذا خوري

برنج پخته شده  چهارصد گرم

کره پنجاه گرم

آب گوشت یک تا دو ليوان

برگ کاهو به اندازه نیاز

طرز تهیه دلمه کاهو

اول کاهو را مي شوييم، برگ هاي کاهو را جدا مي کنيم، همان طور که خيس باشند کف قابلمه مي چينيم و با کمي آب نمک مي گذاريم يکي- دو جوش بخورد تا برگ ها نرم شوند.آنها را در آبکش مي ريزيم تا آب آن گرفته شود (توجه داشته باشيد فقط يکي دو جوش، چون بيشتر از آن، باعث پارگي برگ ها مي شود).
بعد برگ ها ي بزرگ را دولا و برگ هاي کوچک را دوتا دوتا داخل هم قرار مي دهيم و از مايه دلمه يک قاشق غذا خوري داخل برگ مي ريزيم . ۲ طرف برگ ها را ابتدا به داخل و سپس آن را مانند بقچه يا رولي، محکم مي پيچيم. سپس دلمه هاي آماده شده را در قابلمه نزديک هم مي چينيم که فاصله اي بين آنها نباشد تا دلمه ها باز شوند. داخل ظرف را کمي آب گوشت يا سبزيجات، کره يا روغن، فلفل و آب ليمو اضافه مي کنيم و مي گذاريم حدود نيم ساعت بپزد و آبش کشيده شود و حال آنها را مي کشيم و به دلخواه تزيين مي کنيم.

طرز تهيه مواد داخل دلمه کاهو همراه با گوشت

اول پياز داغ درست مي کنيم. گوشت چرخ کرده را درون آن سرخ مي کنيم و نمک و فلفل و زردچوبه را به اندازه دلخواه اضافه مي نماییم . حالایک ظرف دیگر  سبزي دلمه ر اسرخ مي کنيم و آن را به گوشت اضافه مي کنيم. رب گوجه فرنگي را در کمی  آب حل کنیم و به مايه اضافه مي کنيم . همچنين لپه پخته شده و برنج پخته را اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا يکدست و کاملاً مخلوط شوند.

امیدوارم دلمه ای که درست کردید خوشمزه شده باشد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *