خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر یاقوتی

طرز تهیه دسر یاقوتی

fo1053

مواد لازم برای تهیه دسر یاقوتی

انار دون شده ژله آلوورا: یک عدد

ژله انار : یک بسته

خامه صبحانه : صد گرم

ژله آلوورا : ۱ بسته

طرز تهیه دسر یاقوتی

اول ژله آلوورا را با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل شود .
دونه های انار رو در قالب مورد نظر  می ریزیم.
نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم .  بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
۵۰ گرم خامه رو با ویسک می زنیم .
بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش  مجددا هم می زنیم .
همانند لایه دوم ۵۰ گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .
سپس روی لایه دوم می ریزیم .
بعد از اینکه دسر کامل سفت شد ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کنید و قالب را داخل آب گرم بگزاریم  و در سینی برگردانیم .
به اندازه های مورد دلخواه برش بزنیم

درس شما آماده شده است لذتش را ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *