خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر كرم كارامل نارگيلی

طرز تهیه دسر كرم كارامل نارگيلی

fo820

مواد لازم برای تهیه دسر كرم كارامل نارگيلی برای ۸ نفر

تخم‌مرغ ۶ عدد

پودر نارگيل ۱ قاشق چاي‌خوري

شير نارگيل (آب نارگيل) ۱ و نيم پيمانه

خامه غليظ ۱ و يك چهارم پيمانه

شكر ۱ و نيم پيمانه

طرز تهیه دسر كرم كارامل نارگيلی

• ابتدا يك پيمانه شكر و يك چهارم پيمانه آب سرد را درون قابلمه‌اي روي حرارت كم به مدت ۵ دقيقه هم بزنيد تا شكر آن حل شود.

• سپس حرارت را زياد كنيد و بدون اينكه مخلوط را هم بزنيد به مدت ۱۰- ۸ دقيقه بگذاريد بجوشد.

• كارامل آماده شده را درون يك قالب گرد، به ابعاد ۲۰ سانتي‌متر كف و ۶ سانتي‌متر عمق بريزيد و آن را كنار بگذاريد تا سرد و سفت شود.

• فر را از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

• خامه، شير نارگيل و وانيل را درون قابلمه‌اي ريخته و روي حرارت متوسط به مدت ۵ دقيقه هم بزنيد و صبر كنيد تا داغ شده و حباب‌هاي ريزي روي مخلوط ايجاد شود، سپس مخلوط را از روي حرارت برداريد.

• در ظرف بزرگي تخم‌مرغ‌ها را با باقيمانده شكر خوب مخلوط كرده و سپس بآرامي مخلوط خامه را به آن اضافه كنيد و مخلوط بدست آمده را درون قالب كيك بريزيد و قالب را در يك ظرف مخصوص فر قرار دهيد.

• درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بريزيد.

• قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقيقه يا تا زماني كه مخلوط سفت شده و خودش را بگيرد حرارت دهيد.

• قالب را از درون فر و سپس از درون آب بيرون آوريد و بگذاريد خنك شود.

• روي كرم كارامل را بپوشانيد و بگذاريد يك شب در يخچال بماند.

• براي انتقال دسر به ظرف دلخواه اول باید دور و زير دسر را با يك چاقوي نازك شل كنيد بعد آن را به ظرف خود انتقال دهید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *