خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر سوتلاچ ترکیه

طرز تهیه دسر سوتلاچ ترکیه

1800651

مواد لازم برای تهیه دسر سوتلاچ ترکیه

کمی نمک             ( نوک قاشق چایخوری)

وانیل                     ۱ بسته کوچک

زرده تخم مرغ                   یک عدد

نشاسته گندم                یکونیم قاشف غذاخوری

شکر                      یک پیمانه

برنج                          نیم پیمانه

شیر                                       یک  لیتر

طرز تهیه دسر سوتلاچ ترکیه

اول برنج را سه تا چهار بار خوب بشویید …. بعد با یک پیمانه آب و کمی نمک بعد برنج را خیس نمایید تا ساعتی خوب خیس بخورد . برنج را در قابلمه روی شعله بگذارید تا خوب بپزد و برنجها به اصطلاح بشکفد… در یک ظرف دیگر نشاسته گندم را با شیر سرد مخلوط کنید سپس سرد سرد به آن زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ( حدودا ۲ دقیقه با همزن دستی هم بزنید) سپس این مخلوط را روی گاز گذاشته تا گرم شدن مخلوط فوق مرتب هم بزنید … مایه شیر که گرم شد با شکر به برنج پخته شده اضافه نمایید و بعد وانیل یا سقز سفید را نیز اضافه نمایید …..حدودا این مخلوط را ربغ ساعت  دیگر بپزید …. ( گاهی هم بزنید تا ته نگیرد) …. بعد مایع فوق را در ظرفهای کوچک بریزید و بگذارید هنک شود…. لازم به توضیح است این دسر را می توان در ظروف سفالی کوچک بریزید کمی بعد از سرد شدن و به مدت بیست دقیقه در فر بگزارید و وقتی روی دسر طلایی شد از فر خارج کنید و نیمه گرم یا سرد سرو نمایید ….

این دسر از غذاهای محلی و سنتی ترکیه است اما در بیشتر کشورهای دنیا درست می شود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *