خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر هندوانه

طرز تهیه دسر هندوانه

fo1326

مواد لازم برای تهیه دسر به شکل هندوانه

پودر ژلاتین چهار قاشق غذاخوری شکر ۱ لیوان پر

بستنی ساده وانیلی یک لیوان

خامه پاستوریزه یک پاکت یا ۱ لیوان

آب هندوانه سه لیوان

طرز تهیه دسر به شکل هندوانه

پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید … بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود .
ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود .
در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود . سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید . قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن کمی دیگر شکر اضافه نمایید و دوباره قاطی کنید.بعد دسر آماده شده را در قالب مورد نظر بریزید و داخل یخچال بگزارید حداقل چهار تا پنج ساعت بماند تا خود را بگیرد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *