خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر ازگیل – دسر ژاپنی

طرز تهیه دسر ازگیل – دسر ژاپنی

طرز تهیه دسر ازگیل – دسر ژاپنی

1428666165

 

ازگیل نام میوه ای است که از ژاپن وارد می شود در این جا می خواهیم طرز تهیه دسر ازگیل – دسر ژاپنی برای شما که علاقه خاص به دسر میوه ای دارید هست .

 

طرز تهیه دسر ازگیل – دسر ژاپنی ، مواد لازم :

ازگیل ژاپنی : ۱۰ عدد پوست کنده

شکر : یک دوم پیمانه

آب سیب : یک و یک دوم پیمانه

دارچین : یک دوم قاشق چای خوری

زعفران پودر نشده : یک پنسه

 

طرز تهیه دسر ازگیل – دسر ژاپنی : 

ابتدا آب سیب شکر و دارچین رو با هم مخلوط کنید و وری حرارت ملایم بزارید تا بجوشه بعد از نیم ساعت ازگیل هایی که پوستشو کندید و بعد اینکه پوستشو کنید داخل یک کاسه آب گذاشتید تا سیاه نشه رو به شربت اضافه کنید بعد از ده دقیه از روی حرارت بردارید و در ظرف بزارید و مقداری شربت بریزید روش و روش زعفران بپاشید و با بستنی سرو کنید توجه کنید که این دسر باید گرم باشه در کنار بستنی

فقط توجه داشته باشید ازگیل رو وقتی که شربت رو گذاشتید رو شعله پوست بکنید و بندازید تو آب چون زیادم تو آب بمونه مزه ش رو از دست میده میتونید هم با دست پوستشو جدا کنید هم با چاقوی تیز خیلی ظریف اینکارو انجام بدید

 

1428666165

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *