خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

fxc99ce5iaqy0amrql07کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک. و سی است که آنتی اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه خورش این گیاه پرخاصیت برای شما عزیزان آموزش داده می شود.

مواد لازم:

 

کرفس اگر کوچک بود ۲عدد ۱ عدد
گوشت سردست يا ران بره، ترجيحا ماهيچه ۵۰۰ گرم
پياز ۱ عدد
ليمو عماني ۲ تا ۳ عدد
زردچوبه نيم قاشق چاي خوري
نمک ۱ قاشق چاي خوري
روغن به مقدار کافي
آب سرد ۳ ليوان

 

 

طرز تهيه:

ساقه هاي کرفس را از هم جدا کنيد و خوب بشوييد سپس ساقه هاي کرفس را به اندازه هاي دو سانتيمتري خورد کنيد برگ هاي کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنيد.

 

گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه کنيد. پياز را هم براي پياز داغ گرفتن خورد کنيد. مقداري روغن را در قابلمه بريزيد و روي آتش بگذاريد و پياز را در آن با حرارت ملايم سرخ کنيد. پس از سرخ شدن پياز گوشت را روي پياز بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و چند دقيقه اي با افزودن نيم قاشق چاي خوري زردچوبه سرخ کنيد.

 

سپس کرفس ها را روي گوشت بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و تقريبا ۱۰ دقيقه با گوشت سرخ کنيد در تمام مدت آنرا هم بزنيد تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه ليوان آب سرد روي آن بريزيد ليمو عماني ها را با يک ضربه دست بشکنيد بدون اينکه آنرا از هم جدا يا خورد کنيد، داخل قابلمه بيندازيد سر قابلمه را ببنديد و شعله را کم کنيد، حرارت را چنان تنظيم کنيد که گوشت بسيار بسيار آرام بجوشد.

 

دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد.

 

مدت طبخ بستگي به گوشت شما دارد به همين خاطر پس از تقريبا ۴۵ دقيقه گوشت را با چنگال امتحان کنيد اگر خوب پخته شده نمک به آن بيفزايد و بگذاريد چند دقيقه اي بجوشد.

 

خورشت کرفس را با چلو سفيد سرو کنيد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *