خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

fo448

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ مکزیکی

▪ پودر آویشن    به اندازه نیاز

▪ نمک، فلفل قرمز

۱ عدد    پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط

▪ چهارصد گرم    رب گوجه فرنگی

۱ قاشق     غذاخوری سس گوجه فرنگی

▪ یک سوم لیوان    گشنیز تازه ریز شده

▪ سه دسته    پیازچه ریز شده

۱ عدد     فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد

▪ یک کیلو و نیم     مرغ

▪ نیم لیوان    روغن نباتی

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

تکه های مرغ را خوب بشویید وآبکشی کنید. یعد روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کنید هم می زنیم. تکه های مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مواد را به مدت ربع تا بیستدقیقه روی شعله ملایم می گذاریم. در آخر ادویه و نمک، فلفل قرمز، پودرآویشن را به مواد اضافه کنبد و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *