خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش برگ زردآلو

طرز تهیه خورش برگ زردآلو

fo804

مواد لازم برای تهیه خورش برگ زردآلو

زعفران به اندازه نیاز

آب سه ليوان

نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز

گوشت پخته خورشتی دویتس و پنجاه گرم

پياز داغ هفت قاشق غذاخوري

كره صد گرم

برگه زردآلو ۲ پيمانه

طرز تهیه خورش برگ زردآلو

برگه‌هاي زردآلو را یک ساعت  خيس کنید ، بعد آبكش کنید و با كره و پيازداغ تفت دهید . زردچوبه، نمك، فلفل، زعفران و ۳ ليوان آب به همراه گوشت را اضافه کنید و با شعله ملايم بپزید تا جا بیافتد و با پلو سرو کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *