مواد لازم برای تهیه خورش بامیه عربی
زردچوبه، نمك و فلفل به اندازه نیاز
روغن مايع ۱ پيمانه
پياز ۱ عدد
سير تازه ۲ حبه
عصاره ليموترش ۱ عدد
گشنيز خرد شده ۲ قاشق سوپخوري
كره هفتاد گرم
دارچين نیم قاشق چايخوري
آب ۲ ليوان
آبليمو تازه ۲ قاشق غذاخوري
تمرهندي شصت گرم
رب گوجهفرنگي هشتاد گرم
باميه نیم کیلو
گوشت گوسفندي نیم کیلو
طرز تهیه خورش بامیه عربی
نخست انتهاي باميهها را گرفته و خوب ميشوييم و آنها را در روغن سرخ ميكنيم. پياز و سير را در كره تفت ميدهيم. آنگاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت ميدهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويهها را اضافه ميكنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميهها را هم اضاف کنید و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوطمان اضاف کنیم ، بعد از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم درون قابلمه ميريزيم، در اين هنگام ، خورش پهته شده است.
این خورش از غذاهای محلی خوزستان است