خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش بامیه عربی

طرز تهیه خورش بامیه عربی

fo806

 

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه عربی

زردچوبه، نمك و فلفل                        به اندازه نیاز

روغن مايع                                    ۱ پيمانه

پياز                                              ۱ عدد

سير تازه                                      ۲ حبه

عصاره ليموترش                             ۱ عدد

گشنيز خرد شده                          ۲ قاشق سوپخوري

كره                                            هفتاد گرم

دارچين                                       نیم قاشق چايخوري

آب                                              ۲ ليوان

آبليمو تازه                                    ۲ قاشق غذاخوري

تمرهندي                                       شصت گرم

رب گوجه‌فرنگي                              هشتاد گرم

باميه                                            نیم کیلو

گوشت گوسفندي                           نیم کیلو

طرز تهیه خورش بامیه عربی

نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را هم اضاف کنید و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان اضاف کنیم ، بعد از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم درون قابلمه مي‌ريزيم، در اين هنگام ، خورش پهته شده است.

این خورش از غذاهای محلی خوزستان است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *