مواد لازم برای تهیه خوراک کوفته ریزه با پاستا
نمک و فلفل به اندازه نیاز
خمیر تازه داخل نان فانتزی ۱ پیمانه
تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکششده دو پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده شصت میلیلیتر یا چهار قاشق سوپخوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
تخممرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود) ۱ عدد
جعفری تازه (خردشده) پنجاه گرم یا یک پیمانه
سیر ( لهشده یا رندهشده) ۱ حبه
پیاز بزرگ ۱ عدد
گوشت چرخکرده چهارصد و پتجاه گرم
● مواد لازم برای سس:
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل سبز (ترجیحا تند باشد) ۲ عدد
پودر آویشن یا پودر ارگانو یک قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی ۵ قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی (ریز خرد شود) ۴۰۰ گرم
پیاز (ریز خرد شود) یک عدد
طرز تهیه خوراک کوفته ریزه با پاستا
گوشت چرخکرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخممرغ زدهشده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفتهریزه آماده میشود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابهای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفتهریزهها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفتهها را حین سرخ شدن، مرتب همبزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفتهریزهها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکششده سرو کنید.
▪ نکته: بعد از گذشت سی دقیقه از پخت خوراک، یک بار مواد را هم بزنید.
● توضیح: پاستا به خمیر سفتی گفته میشود که در فرمهای مختلف در انواع و اقسام غذاها بهخصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار میگیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شکل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. بهعنوان مثال خمیر نواری را تالیاتلی (tagliatelle) مینامند.