خانه / آشپزی / طرز تهیه حلیم مرغ

طرز تهیه حلیم مرغ

 

  • اجازه دهید کاملا بپزد و حلیم کاملا جا بیفتد. حلیم را به ظرف مناسبی انتقال دهید. مرغ مزه دار شده را در تابه تفت داده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید و به همراه حلیم سرو کنید.

 

 

حلیم یکی از خوشمزه ترین و کامل ترین غذاهاست. در این مطلب طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه را آموزش داده ایم.
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم:

  • ران مرغ: ۲ عدد
  • سینه مرغ: ۳ عدد
  • گندم پوست کنده: یک و یک دوم پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • آب مرغ: سه و یک دوم پیمانه
  • روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک: :به مقدار لازم
  • فلفل سفید (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم مزه دار کردن مرغ:

  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
  • پیاز (رنده شده): ۱ عدد
  • ماست: ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:

۱. مرغ ها را بپزید و استخوان آنها را جدا کنید.

۲. گندم پوست کنده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
۳. مقداری آب مرغ پخته را اضافه کنید و اجازه دهید بپزند تا گندم نرم شود.
۴. ظرف را از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید و به مدت چند ساعت کنار بگذارید (ترجیحا از شب تا صبح) سپس ظرف را حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

۵. تمام مواد برای مزه دار کردن را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

۶. مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید.
۷. گندم پخته را به همراه آب مرغ روی حرارت قرار دهید و مرتب آن را به کمک قاشق چوبی یا گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود.
۸. روغن، نمک، فلفل سفید پودر شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۹. اجازه دهید کاملا بپزد و حلیم کاملا جا بیفتد. حلیم را به ظرف مناسبی انتقال دهید.
۱۰. مرغ مزه دار شده را در تابه تفت داده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید و به همراه حلیم سرو کنید.

 

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *