خانه / آشپزی / انواع کباب / طرز تهیه جوجه كبابی ژاپنی با كدو

طرز تهیه جوجه كبابی ژاپنی با كدو

fo1363

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه كبابی ژاپنی با كدو

رب گوجه فرنگی دو قاشق مرباخوری

كدو دو عدد

شكر سه قاشق مرباخوری

آب لیموترش سه قاشق سوپخوری

سس سویا دو قاشق سوپخوری

روغن دو قاشق سوپخوری

گوشت ران مرغ بدون پوست چهارصد و پنجاه گرم

طرز تهیه برشهای كدو :
كدو را بصورت مورب خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و كدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ كنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شكر را بیافزایید و بهم بزنید .

طرز تهیه جوجه كبابی ژاپنی با كدو

روی پوست ران جوجه به فواصل یك سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریكه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازكی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دو طرف مرغها را سرخ كنید , مخلوط سس سویا , شكر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها كاملا ببرید و با برشهای كدو سرخ شده سرو کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه كباب مغولی

    كره را در تابه بریزید و روی حرارت آب كنید. آن گاه زنجبیل ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *