خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی هلو انجیری

طرز تهیه ترشی هلو انجیری

fo616

مواد لازم برای تهیه ترشی هلو انجیری

    هلو یک كيلو

    ميخك خرد نكرده چهار تا پنج عدد

    دارچين ۱ چوب كوتاه

    سركه سيب نصف  پيمانه

شكر دویست و پنجاه گرم

طرز تهیه ترشی هلو انجیری

شكر، سركه و ادويه را براي بيست دقيقه بجوشانيد. هلوي پوست كنده را به تدريج در آن بريزيد (هر چند عدد را يكبار) و بپزيد تا هلو نرم شود. آن را در شيشه هاي داغ كه در آب جوش استريليزه شده اند، بريزيد و سركه را روي آن بريزيد (تا حدود ۱.۵ سانتي متري لبه شيشه)، سپس در شيشه را محكم ببنديد.

توجه: براي اینکه راحت پوست هلو را بکنید ، آن را دو دقيقه در آب جوش بگزارید  در آب سرد بگزارید و بعد از آن پوست را جدا کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *