خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی لیته بندری

طرز تهیه ترشی لیته بندری

1

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته بندری

یک لیوان سبزی معطر خرد شده ( مرزه ، ترخون . نعنا، گشنیز )
یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ
۵ عدد گوجه فرنگی نرسیده
۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری ادویه ترشی
پانصد گرم سیب زمینی ترشی
۵۰ گرم فلفل سبز ریز
۱ کیلو گل کلم
دو تا سه شاخه کرفس
یک بوته سیر
۳ عدد بادمجان متوسط
۱ لیوان رب انار ترش
۳ عدد خیار
۳ عدد هویج
۵۰ گرم موسیر
۱ بسته تمرهندی

طرز تهیه ترشی لیته بندری

– فلفل های سبز قلمی را با مقداری نمک و سرکه بجوشانید تا نرم شود.

– تمرهندی را داخل ظرفی بریزید و کمی سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، بعد آن را داخل یک صافی بریزید و هسته های آن را در بیاورید .

– گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد نمایید .

– پوست سیب زمینی ها و هویج ها و سیرها را بکنید و ریز خرد نمایید .

– برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد نمایید .

– خیارها را (با پوست ) خرد نمایید و در صافی بریزید؛ کمی نمک روی آن بپاشید و  دو تا سه ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن گرفته شود .

– موسیرهای خشک را به مدت پنج شش ساعت در آب خیس نمایید ، دو سه بار بشویید، ریشه ها و قسمت های اضافی آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده نمایید .

– بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز نمایید .

– سبزی های معطر خرد شده ترشی را با همه مواد بالا مخلوط نمایید .

– بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد نمایید و با مقداری سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ بعد به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه نمایید و به طور کامل مخلوط نمایید .

– رب انار ،  ادویه ترشی ، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه نمایید .

– مخلوط آماده شده را داخل شیشه مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه نمایید تا روی آن را بپوشاند  .

– نمک را هم به اندازه نیاز  به ترشی اضاف کنید . استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود ، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر می کند .

ترشی شما اماده شده است با انواع غذا می توانید میل کنید  این ترشی بیشتر در نقاط جنوب کشور تهیه می شود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *