خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو

1

مواد لازم برای تهیه ترشی لبو

آب : به مقدار لازم

سرکه : نصف پیمانه
نمک : یک قاشق غذاخوری
سیر کاملا ریز شده : ۵ حبه
لیموترش بزرگ : یک عدد
لبوی متوسط : ۳ عدد
طرز تهیه ترشی لبو
اول لبوها را با پوست داخل یک زودپز بریزید و به مدت سی دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند.
دوم پوست لبوها را خیلی نازک بکنید و هر مدل که دوست دارید آن ها را خرد نمایید ، فقط نباید خیلی ریز نشوند.
سوم آنها را داخل یک ظرف شیشه های با دهانه بزرگ یا سفالی بریزید.
چهارم  نمک، سیر،  سرکه و آب لیمو را داخل آب بنفش درون زودپز بریزید بعد آنها را در ظرفی که لبوها را در آن گزاشته اید ، بریزید. مواظب باشید سطح آب بالاتر از سطح لبوها باشد. اگر مقدار آب لبوها، کافی نیست، دوباره به ظرف آب داغ اضافه نمایید و در گوشه ای بگذارید.

ترشی شما یک روز بعد آماده می شود این ترشی برای روز های سرد خیلی خوشمزه است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *