خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی زیتون پرورده خانگی

طرز تهیه ترشی زیتون پرورده خانگی

How-to-properly-dressed-olives

مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون پرورده خانگی

یکی دو قاشق دانه انار خشک (اگر هم نداشتید مهم نیست مزه را تغییر نمیدهد )

۱ قاشق چایخوری آویشن سابیده

۱ قاشق مرباخوری نعنا خشک سابیده

۲ قاشق آبلیمو

دویست و پنجاه تا سیصد گرم گردو چرخ کرده ( بازم زیاد و کمیش به ذائقه تون بر می گرده!)

۱ پیمانه و نیم رب انار ( می تونین بسته به ذائقه تون کم و زیادش کنید)

پانصد گرم زیتون هسته گرفته

طرز تهیه ترشی زیتون پرورده

اگر زیتون ترش و شور بود به مدت یک ساعت توی آب بگزارید نت شوری زیادش برود ، مواظب باشید بیشتر تو آب نماند چون بی مزه می شود( هر چقدر زیتون کمتر شور باشه، کمتر باید تو آب بماند ، راه درستش اینه که نیم ساعت که گذشت بچشیدش و اگه یه شوری معمولی داشت از آب درش بیارین). زیتون رابریزید تو سبد، آبش که رفت بریزید تو یه کاسه بزرگ و رب انار و آبلیمو رو اضافه کنید. خوب هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب که مخلوط کردید یک ساعت بگذارید داخل یخچال تا سرد شود یا اگر عجله دارید همونطوری بخورید. میل خودتونه!

لذتش ر ا ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *