خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

4

مواد لازم برای تهیه ترشی تخم مرغ

نمک : به اندازه نیاز

شکر : یک پیمانه

سرکه : یک پیمانه

آب لبو : یک پیمانه
تخم مرغ آبپز : دوازده عدد

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

در یک ظرف سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید.
سپس آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید.
ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.
در یک ظرف شیشه‌ای دردار مثل آن‌ها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه می‌دارند، تخم مرغهای از پیش آبپز شده و پوست گرفته را درسته اما بدون وارد کردن فشار جا دهید.
سپس مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغ‌ها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید.
اگر دهانه شیشه تنگ است می‌توانید برای ریختن مخلوط روی تخم مرغ‌ها از قیف استفاده کنید.
در ظرف را محکم ببندید و آن را کمی تکان دهید تا مخلوط سرکه به همه قسمت‌ها نفوذ کند.
ظرف را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید.
ترشی تخم مرغ شما آماده است و می‌توانید از آن برای تزئین سالاد یا صرف در وعده‌های غذایی ناهار یا شام استفاده کنید.

این ترشی برای مهمانی و برای تزیین سالاد بسیار مناسب است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *