خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی انبه‌ کال

طرز تهیه ترشی انبه‌ کال

fo1371

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه‌ کال

سیر مقداری

زردچوبه و نمک به مقدار لازم

سیاه دانه مقداری

گلپر آسیاب شده یک قاشق غذاخوری

تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری

فلفل قرمز هندی ۷ تا ۸ عدد

سرکه دو لیوان

شکر دو قاشق غذاخوری

انبه ۸ عدد

طرز تهیه ترشی انبه‌ کال

پوست انبه را بکنیم و بعد چهار قسمت می‌کنیم.

هسته انبه را بیرون بیاوریم.

آن‌را مثل سیب زمینی خلال می‌کنیم.

کمی زردچوبه و نمک روی آن می‌ریزیم و خوب با دست قاطی می‌کنیم تا خلال‌ها زرد رنگ شود و بعد می‌گذاریم حدود بیست و چهار ساعت در آفتاب تا کمی خشک شود.

سرکه را با شکر و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی گاز می‌جوشانیم و می‌گذاریم کمی سرد شود.

سیر را هم رنده و یا ریز خرد می‌کنیم.

بعد اول یک ردیف انبه می‌چینیم و کمی گلپر و سیاه دانه و تخم گشنیز آسیاب شده و یکی دو تا فلفل قرمز هندی و مقداری سیر رنده شده روی آن می‌ریزیم و دوباره انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزم تا شیشه پُر شود.

سرکه را روی مواد می‌ریزیم و درب شیشه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم یک هفته‌ای کمی نرم شود و در یخچال از آن نگهداری می‌کنیم.

یک روش دیگر که اهل جنوب خیلی از آن استفاده می‌کنند این است که انبه‌ها را با پوست چهارقاچ می‌کنند.

البته به صورتی که تکه‌های انبه به هم وصل باشد و هسته هم در وسطش باشد.

روی آن نمک می‌پاشند و حدود یک روز در آفتاب با حبه‌های سیر درسته می‌گذارند بماند.

بعد با سرکه و کمی ادویه ترشی را آماده می‌کنند.

این ترشی به سبز متمایل است

تلخی هسته بعد از مدتی گرفته می شود و قابل خوردن می باشد .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *