مواد لازم برای تهیه تارت بوقلمون
بيكينگپودر ۱ قاشق مرباخوری
نمك و فلفل به اندازه نیاز
ماست سه قاشق غذاخوري
كره د و بیست گرم
تخممرغ ۲ عدد
آرد ۱ و نيم پيمانه
طرز تهیه تارت بوقلمون
آرد و بيكينگپودر را با كره هم زده و تخممرغها را يكييكي اضافه كرده و با ماست خوب مخلوط كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد. سپس يك ساعت استراحت دهيد. مقداري از خمير را كنار گذاشته و مابقي را در سطح آردپاشي شده پهن كنيد. مواد آماده شده را روي آن ريخته، از خمير نوارهايي را بريده و روي قالب بگذاريد. سپس پنير پيتزا ريخته و در داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود.
مواد لازم ميانی تارت :
پنير پيتزا، نمك و فلفل به اندازه نیاز
قارچ ۵ عدد
فلفل دلمهاي خلال شده ۱ قاشق غذاخوري
سينه بوقلمون دویست و پنجاه گرم
طرز تهيه مواد ميانی :
فلفل دلمهاي و قارچ و سينه بوقلمون را با نمك و فلفل تفت دهيد و كنار بگذاريد.