خانه / آشپزی / طرز تهیه بیفتک پروانس

طرز تهیه بیفتک پروانس

1

مواد لازم برای تهیه بیفتک پروانس

نمک، فلفل                                                به اندازه نیاز
آرد سفید                                                   به اندازه نیاز
روغن زیتون                                               به اندازه نیاز
تخم مرغ                                                    یک عدد
قارچ ساطوری شده                                      صد گرم
جعفری ساطوری شده                                  نصف پیمانه
سیر کوبیده                                                  سه تا چهار حبه
گوشت بدون چربی چرخ کرده                           نیم کیلو
طرز تهیه بیفتک پروانس
قارچ و سیر را روی گوشت بریزید. تخم مرغ را هم روی گوشت بریزید . نمك و فلفل هم بریزید . گوشت را چنگ بزنید و مخلوط نمایید ، بعد مثل شامی کنید و در آرد بزنید . دو سه قاشق روغن زیتون در ظرفی روی حرارت داغ نمایید و شامی ها را در روغن بگذارید. بعد از دو سه دقیقه برگردانید و بعد از دو سه دقیقه دیگر بردارید. شامی ها را در ظرفی بچینید و دوباره کمی نمك و فلفل بزنیدو با جعفری تزییم كنید. داغ سر سفره ببرید و نوش جان کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *