مواد لازم برای تهیه بورقی ترکیه
روغن مایع به اندازه نیاز
خمیر یوفكا یا فیلو هشت تا دوازده ورقه
شوید ساطوریشده ۱ قاشق غذاخوری
نعناع ساطوریشده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری
تخممرغ درشت ۱ عدد
پنیر فتا دویست گرم
طرز تهیه بورقی ترکیه
– در یك كاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید.
۲ – یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ – با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج كرده و بعد بهسرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذتبخش است.
نکات:
گر بورقیها را سریعتر آماده كردید، آنها را تا هنگام سرخ كردن زیر یك دستمال نمدار و داهل یخچال بگزارید .
برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعمدار كه در بازار هستند استفاده نمایید .