خانه / آشپزی / طرز تهیه بورقی ترکیه

طرز تهیه بورقی ترکیه

fo1257

مواد لازم برای تهیه بورقی ترکیه

روغن مایع به اندازه نیاز

خمیر یوفكا یا فیلو  هشت تا دوازده  ورقه

شوید ساطوری‌شده ۱ قاشق غذاخوری

نعناع ساطوری‌شده ۱ قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ درشت ۱ عدد

پنیر فتا دویست گرم

طرز تهیه بورقی ترکیه

– در یك كاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید.
۲ – یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.
۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج كرده و بعد به‌سرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

نکات:

گر بورقی‌ها را سریعتر آماده كردید، آنها را تا هنگام سرخ كردن زیر یك دستمال نمدار و داهل یخچال بگزارید .

برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار كه در بازار هستند استفاده نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *