مواد لازم برای تهیه بستنی عسلی انبه
انبه له شده و آب گرفته ۱ کیلو گرم
وانیل نیم قاشق چای خوری
خامه ۲ فنجان
نمک ۱ چهارم قاشق چای خوری
پودر دارچین نیم قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
شیر نیم فنجان
شکر ۳ چهارم فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه بستنی عسلی انبه
تخم مرغ ها را در یک کاسه هم بزنید و شکر ، شیر ، عسل ، دارچین و نمک را به آن اضاف کنید و با هم قاطی کنید . آن را روی حرارت ملایم گرم کنید و مدام هم بزنید . روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت آن را در یخچال بگزارید تا سرد شود . بعد از آن ، خامه ، وانیل و انبه را با آن قاطی کنید و در قالب بستنی بریزید و در یخچال بگذارید تا سفتشود .