مواد لازم برای تهیه برگر سیب زمینی و عدس
ماست: نیم پیمانه
آرد سوخاری: ۱ پیمانه
تخممرغ: دو عدد، هم زده شود.
نعنای خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده: نیم پیمانه
پنیر فتا: نیم پیمانه، خرد شود.
پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
سیر: ۱ حبه، کاملا ریز شود.
پیاز: ۱ عدد، کاملا ریز شود.
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
سیب زمینی متوسط: دو عدد، خرد شود.
عدس: ۱ پیمانه
وقتی مایه برگرها درست شد، اول آنها را داخل تخممرغهای همزده بگزارید ، بعد با آرد سوخاری آغشته کنید و سرخ کنید.
طرز تهیه برگر سیب زمینی و عدس
درون قابلمهای ۲ پیمانه آب بریزید و عدس و سیبزمینیها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند آنها را بپزید سپس درون آبکش بریزید.
نصف قاشق روغن را درون تابهای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت ۳ دقیقه درون آن تفت دهید.
سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و ۳۰ ثانیه آنها را تفت دهید.
پنیر فتا و عدس و سیب زمینیها را به تابه اضافه کنید.
مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آنها اضافه کنید.
دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت ۱۲ پاته درآورید.
هر کدام از پاتهها را ابتدا درون تخممرغهای هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید.
پاتهها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند.
مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت ۴- ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
برگرها را روی دستمال خشک کن بگزارید تا روغنهای اضافی گرفته شود
برگرهای آماده را با ماست سرو نمایید
این غذا یکی از ساده ترین غذاهایی است که می توانید درست کنید