خانه / آشپزی / طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی

طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی

fo965

مواد لازم برای تهیه برنج و مرغ اسپانیایی

زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ده عدد

گوجه فرنگی رنده شده : دویست و بیست گرم

نمک و فلفل: به اندازه نیاز

آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه

زعفران : کمی

برنج : سه چهارم پیمانه

آویشن خشک : ۱ قاشق مرباخوری خشک

سیر له شده : چهار حبه

فلفل دلمه ای سبز خرد شده : ۱ عدد

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱ عدد

ران مرغ بدون پوست و استخوان : چهارصد گرم

روغن زیتون : سه قاشق مرباخوری

طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی

فر را روی دویست درجه سانتی گراد تنظیم کنید.ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.در دو قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود.

تکه های مرغ را به مواد اضافه نمایید . بعد آب مرغ، گوجه فرنگی رنده زده ، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه کنید  و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب بریزید  و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت چهل دقیقه در فر بگزارید  تا این که کاملا بپزد.

این غذا اسپانیایی است اما در بیشتر کشورهای دنیا پخت می شود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *