خانه / آشپزی / طرز تهیه برنج لقمه ای

طرز تهیه برنج لقمه ای

fo882

مواد لازم برای تهیه برنج لقمه ای

ابلیمو و نمک به اندازه نیاز

فیله مرغ ۳ عدد

پیاز داغ  یک عدد

هویج یک عدد

فلفل دلمه‌ ای رنگی نصف یا ۱ عدد خیلی کوچک

تخم مرغ  یک عدد

آب دو  پیمانه

سیب زمینی آب پز شده سه  عدد

ماست ۲ قاشق
برنج یک پیمانه

طرز تهیه برنج لقمه ای

* یک پیمانه برنج را خوب بشویید و با یک قاشق سوپخوری روغن   و یک قاشق چایخوری نمک و روی گاز بگزاربد تا به صورت کته بپزد.

* قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و ۲ قاشق ماست را به آن اضافه نمایید و دوباره آن را مخلوط نمایید .

* قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید تا کته شود. هواستان باشد  که به مرحله ته دیگ نرسد.

* برنج پخته را در ظرف بریزید و بگذارید کمی سرد شود. یکی از سیب‌ زمینی‌ هایی را که آبپز کرده‌اید پوست بکنید و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.

* ۱ عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه نمایید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید بعد انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.

* ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.

* دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد.

* لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

* می‌توانید این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کنید . پس از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود بعد فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

* فیله‌ های مرغ را به صورت نوارهای ۵ سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه نمایید و تفت دهید و فلفل و نمک و آبلیمو را به آن اضافه نمایید .

برنج لقمه ای یکی از مقویترین و بهترین غذا ها برای سحری و افطاری در ماه مبارک رمضان می باشد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *