خانه / آشپزی / طرز تهیه برنج لقمه‌ ای

طرز تهیه برنج لقمه‌ ای

fo882

مواد لازم برای تهیه برنج لقمه‌ ای

ابلیمو و نمک کمی

فیله مرغ ۳ عدد

پیاز داغ یک عدد

هویج یک عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی نصفی یا ۱ عدد خیلی کوچک

تخم مرغ یک عدد

آب دو پیمانه

سیب زمینی آب پز شده سه عدد

ماست ۲ قاشق

برنج یک پیمانه

طرز تهیه برنج لقمه‌ ای

برای پختن این غذا اول یک پیمانه برنج خود را با نمک و اب و روغن کته می پزید با این تفاوت که قبل از کشیده شدن کامل آب برنج ۲ قاشق ماست را به آن اضافه نمایید و دوباره آن را قاطی کنید. برنج باید دم بکشد اما نباید ته بگیرد.  وقتی برنج پخت و سرد شد سیب زمینی اب پز شده را رنده بزنید ( رنده ریز ) و روی برنج بریزید. یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه نمایید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید بعد انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید. ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کنید و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و ربع ساعت روی حرارت ملایم بگزارید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند. دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد. لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای ۵ سانتی‌متری برش بزنید و به مواد اضافه نمایید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه نمایید . همان طور که میبینید  این غذا همه  مواد مورد نیاز بدن را دارد و تا افطار شما را سیر و پر انرژی می گزارد . ضمن اینکه به راحتی هم خورده می شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *