خانه / آشپزی / طرز تهیه بال سوخاری

طرز تهیه بال سوخاری

fo964

مواد لازم برای تهیه بال سوخاری

روغن (سرخ کردنی) به اندازه نیاز

تخم‌مرغ یک عدد ( پنجاه و پنج – شصت گرم )

کنجد یک سوم پیمانه ( پنجاه و سه گرم )

نمک و فلفل سیاه به اندازه نیاز

آویشن یک قاشق چایخوری ( سه گرم )

پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده زده ) به اندازه نیاز

آرد ذرت یک قاشق سوپخوری ( نه گرم )

بال مرغ هشت عدد ( چهارصد گرم )

طرز تهیه بال سوخاری

قسمت بالای بال‌ها را جدا کنید کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا” داغ شود.
هر بار ۲ تا ۳ بال را در روغن سرخ کنید بعد از روغن بیرون بیاورید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکته
توجه کنید روغن در اندازه ای  باشد که روی بال‌ها را بپوشاند و روغن به اندازه ای داغ شود که بال ها نسورد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *