خانه / آشپزی / طرز تهیه باقلا پلو با گوشت

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت

baghlepolo3

مواد لازم برای تهیه باقلا پلو با گوشت

دارچین به اندازه نیاز

نمک به اندازه نیاز

ادویه به اندازه نیاز

زعفران به اندازه نیاز

پیاز دو  عدد

باقلا سبز پانصد گرم

شوید پانصد گرم

برنج  یک کیلو

 گوشت دنده هفتصد و پنجاه گرم

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت

برنج را خیس کنید . گوشت را با زعفران و پیاز و ادویه و نمک بگذارید بپزد . اگر باقلاهایتان درشت بودند آنها را خلالی و کوچکتر کنید  . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش نمایید . ( برای باقلا پلو باگر زودتر برنج را آبکش کنید بهتر است ) کف قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بزنید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .

باقلا پلو یکی از لریرترین غذاهای ایرانی است امیدوارم لذت ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *