خانه / آشپزی / انواع ژله / طرز تهیه باسلوق

طرز تهیه باسلوق

IMG_5342-0باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است که در این شهر تولید می‌شود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود.

مواد لازم :
شکر ۱ لیوان

آب ۲ لیوان

پودر ژلاتین ۲ ق سوپخوری

پودر نشاسته ۱/۲ لیوان

جوهر لیمو ۱/۴ ق چایخوری

پودر نارگیل به اندازه لازم

رنگ های خوراکی

گردو برای تزیین

کپسول های کاغذی

طرز تهیه :  یک لیوان آب را با شکر روی حرارت بگذارید. پودر ژلاتین را با رنگ های مورد نظر ژله ای ویلتون ۱/۴ پیمانه آب روی بخار آب حل کنید. یک لیوان آب باقی مانده را با پودر نشاسته به مایع در حال جوش شکر و آب اضافه کنید. و مایه راهم بزنید تا سفت شده و از ظرف جدا شود . ولی قبل از آن در انتهای کار جوهر لیموی حل شده در آب و ژلاتین آماده شده را به مایه باسلوق اضافه کنید.حرارت را خاموش کنید و بعد از اینکه باسلوق ولرم شد مقداری از آن را برداشته و گردو را وسطش بزارید و بعد گلوله کنید و داخل پودر نارگیل بغلطونیدو به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدین. یک قاشق روغن هم به مایه اواخر پخت اضافه کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه پودینگ شکلات نعنا

  شیر را در یک ماهی تابه گود کوچک و روی حرارت متوسط رو به ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *