خانه / آشپزی / طرز تهیه بادمجان شکم پاره

طرز تهیه بادمجان شکم پاره

167724.jpg

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پاره

گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : سه عدد متوسط

آب : نیم لیوان

پیاز : دو عدد متوسط

روغن : به اندازه نیاز

رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری

نمک، ادویه، پودر سیر : به اندازه نیاز

ذرت : دویست گرم

سیب زمینی : یک عدد متوسط

نخودفرنگی  ( در صورت تمایل ) : دویست گرم

فلفل دلمه ای : دو عدد متوسط

گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : سیصد گرم

قارچ : دویست گرم

بادنجان : شش عدد

طرز تهیه بادمجان شکم پاره

اول پوست بادنجان ها را بکنید و وسط آن را یک برش کوچک بزنید ( دقت کنید که نباید سر و ته بادنجام از هم جدا شود )به مدت چهار تا پنج  ساعت روی بادنجان ها نمک بریزید و بگذارید بمانند تا آب اضافی داخل آنها گرفته شود .با این کار هم غذای رژیمی تری دارید و هم مصرف روغن تان کمتر می شود.پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.بعد ادویه، رب و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید.در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، ذرت و نخود فرنگی را اضافه نمایید .در این مرحله نمک و پودر سیر را هم اضافه کنید و نصفه لیوان آب داخل آن بریزید و بگذارید تا کاملا بپزد.حدود نیم ساعت برای پخت کافی است.در این فاصله بادنجان ها را سرخ کنید و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود.بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.در ماهی تابه کمی روغن بریزید و گوجه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها بگزارید  و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده قرار دهید .به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل  کنید و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *