مواد لازم برای تهیه املت یونانی
دو فنجان اسفناج شسته شده
نیم فنجان پیاز خرد شده
چهار قاشق چایخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به اندازه نیاز
دو قاشق چایخوری آویشن
یک فنجان پنیر پیتزا
هشت عدد تخم مرغ
طرز تهیه املت یونانی
اسفناج ها را با دو قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
بعد مخلوط تخم مرغ را اضافه نمایید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت بیست دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت چهل و پنج ثانیه داخل فر بگزارید تا روی غذا هم حرارت ببیند
این املت از غذاهای کشور یونان است