خانه / آشپزی / طرز تهیه املت گوجه فرنگی با پنیر

طرز تهیه املت گوجه فرنگی با پنیر

03-japan-at-night

مواد لازم برای تهیه املت گوجه فرنگی با پنیر

گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

نمک-فلفل: ۱ قاشق چایخوری۱/۸- قاشق چایخوری

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

زیره سبز: ۲ قاشق چایخوری

خامه: صد گرم

پنیر کورد: صد گرم

نخود فرنگی: نیم  پیمانه

سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد

فلفل دلمه‌ای متوسط رنگی: نصف یک عدد

گوجه فرنگی: ۸ عدد

طرز تهیه املت گوجه فرنگی با پنیر

ابتدا روغن را داغ کنید حدود یک دقیقه زیره سبز و زردچوبه را تفت می‌‌دهیم و بعد گوجه‌فرنگی‌ها را در مخلوط‌کن به صورت پوره درمی‌آوریم.بعد سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنیم همراه با نخودفرنگی، داخل پوره گوجه‌فرنگی می‌‌ریزیم و می گذاریم حدود نیم ساعت بپزد و به روغن بیفتد. پنیر کورد را که مکعبی خرد کنیم همراه با نمک و فلفل به املت اضافه کنیم بعد از پنج دقیقه اجاق را خاموش کنیم ،خامه و آب‌لیمو ترش تازه و گشنیز تازه خرد کرده را به املت اضافه کنیم و بعد سرو می‌‌کنیم. زمان پخت این املت چهل دقیقه است و دستور بالا برای چهار نفر می باشد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *