خانه / آشپزی / طرز تهیه املت ژامبون و کالباس

طرز تهیه املت ژامبون و کالباس

fo1406

مواد لازم برای تهیه املت ژامبون و کالباس

نمک  :   به اندازه نیاز

فلفل  :   به اندازه نیاز

کالباس  :  دویست گرم

روغن  :  شش قاشق سوپخوری

شیر هموژنیزه  :  شش قاشق سوپخوری

تخم مرغ  :  شش عدد

طرز تهیه املت ژامبون و کالباس

روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملاً داغ شود، ۳ عدد از تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب می‌زنیم تا کف کند، کمی نمک و فلفل و ۳ قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط کنیم و مایه را در تابه می‌ریزیم. به‌طوری که سطح تابه را کاملاً بپوشاند، حرارت را کمی ملایم می‌کنیم، یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت کاملاً بسته شود، بعد ۳ ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت می‌چنیم، یک کفگیر زیر املت قرار می‌دهیم و یک چنگال هم روی املت می‌گذاریم و آن را به‌دقت لوله می‌کنیم، و با همه مواد به همین روش املت دیگری درست می‌کنیم و در ظرف بگزاریم و اطراف آ نرا با حلقه‌های جعفری و گوجه فرنگی تزئین می‌کنیم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *