مواد لازم برای تهیه املت ژامبون و فلفل
نمک به اندازه نیاز
تخم مرغ زده شده شش عدد
شوید تازه خرد شده یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی دویست و پنجاه گرم
ژامبون خرد شده صد گرم
سیر کوبیده یک حبه
پیاز قرمز خرد شده یک عدد
کره سی گرم
فلفل قرمز دلمه ای یک عدد
۱ – فلفل دلمه ای را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و از سمت پوست کبابی کنید . پوست فلفل دلمه ای را پس از آنکه برشته و سیاه رنگ شد کنده و گوشت آن را خرد کنید.
۲ – کره را داخل ماهیتابه گرم کرده و پیاز ، سیر و ژامبون را در آن سرخ کنید . مواد را هر از گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد کنید سپس آنها را همراه با فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه و شوید به مواد درون قابلمه اضافه کنید . شعله گاز را خاموش کرده و بگذارید مخلوط ژامبون سرد شود . سپس آن را درون صافی بریزید تا آب اضافی خارج شود. آب اضافی را دور بریزید .
۳ – تخم مرغها را همراه نمک و مخلوط ژامبون درون یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید . ته یک ماهیتابه نچسب را کمی چرب کرده و نیمی از مایه املت را درون آن بریزید تا ببندد و زیر آن قهوه ای رنگ شود . سپس املت را به کمک کفگیر از وسط تا کرده و بگذارید کمی بیشتر بپزد در آخر آن را داخل بشقاب سرو قرار دهید بقیه مایه املت را هم به همین روش بپزید و به زمان سرو ، هر املت را به دو قسمت تقسیم نمایید .