خانه / آشپزی / طرز تهیه املت ژامبون و فلفل

طرز تهیه املت ژامبون و فلفل

10523222_814589785257994_2925291300365536344_o

مواد لازم برای تهیه املت ژامبون و فلفل

نمک به اندازه نیاز

تخم مرغ زده شده شش عدد

شوید تازه خرد شده یک قاشق سوپخوری

فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری

گوجه فرنگی دویست و پنجاه گرم

ژامبون خرد شده صد گرم

سیر کوبیده یک حبه

پیاز قرمز خرد شده یک عدد

کره سی گرم

فلفل قرمز دلمه ای یک عدد

طرز تهیه املت ژامبون و فلفل

۱ – فلفل دلمه ای را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و از سمت پوست کبابی کنید . پوست فلفل دلمه ای را پس از آنکه برشته و سیاه رنگ شد کنده و گوشت آن را خرد کنید.
۲ – کره را داخل ماهیتابه گرم کرده و پیاز ، سیر و ژامبون را در آن سرخ کنید . مواد را هر از گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد کنید سپس آنها را همراه با فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه و شوید به مواد درون قابلمه اضافه کنید . شعله گاز را خاموش کرده و بگذارید مخلوط ژامبون سرد شود . سپس آن را درون صافی بریزید تا آب اضافی خارج شود. آب اضافی را دور بریزید .
۳ – تخم مرغها را همراه نمک و مخلوط ژامبون درون یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید . ته یک ماهیتابه نچسب را کمی چرب کرده و نیمی از مایه املت را درون آن بریزید تا ببندد و زیر آن قهوه ای رنگ شود . سپس املت را به کمک کفگیر از وسط تا کرده و بگذارید کمی بیشتر بپزد در آخر آن را داخل بشقاب سرو قرار دهید بقیه مایه املت را هم به همین روش بپزید  و به زمان سرو ، هر املت را به دو قسمت تقسیم نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *