خانه / آشپزی / طرز تهیه املت هندی

طرز تهیه املت هندی

03-japan-at-night

مواد لازم برای تهیه املت هندی

سس سویا ۱ قاشق غذاخوری

سیر ریز خرد کرده ۱ قاشق غذاخوری

قارچ ریز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

پیازچه ریز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

هویج ریز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

برنج پخته ۱ لیوان

روغن مایع ۱ قاشق مرباخوری

فلفل سیاه نیم قاشق مرباخوری

شیر نیم لیوان

تخم مرغ شش عدد

طرز تهیه املت هندی

تخم مرغ، شیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنیم و کنار بگذارید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و همه مواد باقی مانده به جز سس سویا را در آن بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود. آن را خاموش کنید و سس سویا را به آن اضافه نمایید .

 

ماهیتابه دیگری را کمی چرب کنید و روی شعله متوسط بگزارید . بعد از داغ شدن نصف لیوان تخم مرغ زده شده را در ماهیتابه بریزید و دور تا دور ماهیتابه خوب پخش کنید. بعد از چند ثانیه که تخم مرغ کمی طلایی شد، یک چهارم مواد برنج را در یک گوشه تخم مرغ بریزید و بعد گوشه دیگر تخم مرغ را روی مواد تا کنید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

این املت غذای هندی است اما بخاطر خوشمزه بودنش در بیشتر کشور ها  پخت می شود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *