خانه / آشپزی / طرز تهیه املت قارچ و مارچوبه

طرز تهیه املت قارچ و مارچوبه

13820496672

مواد لازم برای تهیه املت قارچ و مارچوبه

نمک  :   به اندازه نیاز

فلفل  :   به اندازه نیاز

قارچ  :  یک فنجان

مارچوبه  :  یک فنجان

روغن  :  شش قاشق سوپخوری

شیر هموژنیزه  :  نه قاشق سوپخوری

تخم مرغ  :  نه عدد

طرز تهیه املت قارچ و مارچوبه

برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی‌متر باشد روی آتش می‌گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می‌ریزیم به‌طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به‌دقت لوله می‌کنیم.
مایه اصلی تمام املت‌ها بهه همین طریق تهیه می‌شود و به نسبت احتیاج مقدار آن را می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
مارچوبه و قارچ و نمک و فلفل را قاطی کنیم و ۳ تکه املت درست می‌کنیم و بین هر کدام کمی از مایه قارچ و مارچوبه می‌ریزیم.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *