خانه / آشپزی / طرز تهیه املت قارچ و سبزی

طرز تهیه املت قارچ و سبزی

03-japan-at-night

مواد لازم برای تهیه املت قارچ و سبزی

آبلیموی تازه : به میزان  مورد نیاز
قارچ ورقه‌ای خرد کرده : پنجاه گرم _ هفت کیلوکالری
کدو سبز خرد کرده : پنجه گرم _ ده کیلوکالری
پوره‌ گوجه فرنگی : صد گرم _ هفده کیلوکالری
روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری _ دویست و هفتاد کیلوکالری
فلفل سیاه : یک‌چهارم قاشق چایخوری _ ۰ کیلوکالری
پنیر فتای رنده کرده : چهل گرم _ صد کیلوکالری

شیر کم چرب : دو قاشق غذاخوری _ ده کیلوکالری

نمک  : یک‌چهارم قاشق  غذاخوری _ ۰ کیلوکالری

تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا کرده : چهار عدد _ سیصد و بیست کیلوکالری
طرز تهیه املت قارچ و سبزی
سفیده‌های تخم‌مرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر ۲۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اکنون پوره‌ گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یک نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل کنید.
این دستور غذای املت رژیمی برای چهار نفر است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *