خانه / آشپزی / طرز تهیه املت فنجانی

طرز تهیه املت فنجانی

DSC_0088

مواد لازم برای تهیه املت فنجانی

نمک و فلفل‌سیاه به اندازه کافی

تخم‌مرغ ۴ عدد

پنیر پیتزا رنده شده سه چهارم پیمانه

جعفری ساطوری شده یک چهارم  پیمانه

گوجه‌فرنگی ۴ عدد

طرز تهیه املت فنجانی

فر را از قبل با دمای چهارصد درجه فارنهایت یا دویست درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

سرگوجه‌فرنگی‌ها را با چاقوی تیزی جدا کنید و کلاهک آن را کنار بگذارید. تخم داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشق بیرون بیاورید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. هر تخم‌مرغ را داخل یک گوجه‌فرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. کلاهک گوجه‌فرنگی‌ها را روی آنها قرار دهید و در یک ظرف مناسب بگزارید  و آن را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی که تخم‌مرغ سفت و پنیر آب شود داخل فر داغ بگزارید . املت‌های فنجانی درست شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *