مواد لازم برای تهیه املت تخم مرغ و سوسیس
نمک کمی
فلفل کمی
روغن صد گرم
گوجه فرنگی پنج عدد
سوسیس دویست و پنجاه گرم
تخم مرغ چهار عدد
روغن را در ظرفی داغ میکنیم سوسیس یا ژامبون را در آن کمی سرخ کرده گوجه فرنگی ها را خورد کنیم داخل ظرف سوسیس یا ژامبون بریزیم کمی نمک و فلفل بزنیم میگذاریم آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود تخم مرغها را در ظرفی بشکنید نمک و فلفل اضاف کنیم و هم میزنیم بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگی میریزیم حرارت را کمی کنیم در ظرف را می بندیم میگذاریم تخم مرغها کمی بسته شود بعد همه مواد را مخلوط کنیم بعد چند جوش در طرف بشکنیم .