خانه / آشپزی / طرز تهیه املت اسفناج و تره فرنگی

طرز تهیه املت اسفناج و تره فرنگی

03-japan-at-night

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج و تره فرنگی

یک پنجم  پیمانه (اگر دوست داشتید ) پنیر پیتزا رنده شده

به اندازه نیاز  نمک و فلفل سیاه –

۱ قاشق غذاخوری ریحان و جعفری تازه خرد شده

پنج تا شش عدد تخم‌ مرغ درشت

صد و پنجاه گرم برگ کوچک اسفناج

۱ قاشق مربا خوری آب لیمو

۳ عدد تره‌ فرنگی حلقه شده (ریز)

۱ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ عدد فلفل‌ دلمه ‌ای قرمز خرد شده

دو قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه املت اسفناج و تره فرنگی

روغن را در تابه بزرگی حرارت دهید و فلفل ‌دلمه ‌ایرا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در آن سرخ کنید. بعد زیره را به آن اضاف کنید . پس از دو دقیقه تره‌ فرنگی‌ها را در تابه بریزید و در را آن ببندید تا پنج دقیقه تفت خورده و نرم شوند. آن گاه مقداری نمک و فلفل رویتره‌ فرنگی بپاشید. اسفناج‌ ها را به صورت درسته رویتره ‌فرنگیبریزید و در تابه را ببندید تا بخارپز شوند. بعد از سه  تا چهار دقیقه مواد را هم بزنید.

تخم‌ مرغ را به همراه نمک، فلفل، کمیزیره، ریحان و جعفریخرد شده در کاسه ‌ایبریزید و سپس آن ها را خوب هم بزنید.
مایه درست شده را را به مخلوط داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا تخم ‌مرغ با حرارت ملایم بپزد و سفت شود.  اگر دوست داشتید پنیر رنده زده را یاملت بپاشید و آن را چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *