مواد لازم برای تهیه املت اسفناج مکزیکی
• چاشنی ذرت و فلفل مطابق دستور تهیه زیر
• ۳ چهارم پیمانه برگهای کوچک اسفناج
• یک چهارم پیمانه از پنیر مورد علاقه خوابانده شده در فلفل تند و روغن زیتون (این پنیر را میتوانید با قرار دادن مکعبهایی از پنیر مورد نظرتان در ظرفی پر از روغن زیتون و فلفل قرمز تند
تهیه کنید. درب ظرف را بسته و در یخچال نگهداری نمایید.)
• روغن برای چرب کردن ماهیتابه
• کمی پودر زیره سبز
• کمی نمک
• ۱ قاشق سوپ خوری گشنیز تازه خرد شده
• چهار عدد تخم مرغ
طرز تهیه املت اسفناج مکزیکی
۱. تخم مرغها، گشنیز، نمک و زیره را در یک کاسه متوسط ریخته و تا زمانی که کف کرده و رنگ تخم مرغها روشن شود، بهم میزنیم.
۲. یک ماهیتابه نچسب متوسط را با کمی روغن چرب کرده و میگذاریم داغ شود.
۳. مخلوط تخم مرغ را دراخل آن ریخته و بدون هم زدن میگذاریم بپزد.زملنی که مخلوط در زیر و کناره ها سفت شد، دور آنرا با کفگیر کوچکی از لبه ظرف جدا کرده و با اریب گرفتن ظرف، مایه
نپخته را به زیر هدایت میکنیم، به این کار ادامه میدهیم تا زمانی که تمام مخلوط تخم مرغ تقریبا سفت و پخته شود. سپس روی آنرا با پنیر رنده شده، سه چهارم اسفناجها و نیمی از چاشنی ذرت میپوشانیم و با
کفگیر نیمی از املت را بر روی بخش دیگر تا میکنیم، بقیه اسفناج و ذرت را روی آن ریخته، املت را به دو قسمت تقسیم کرده و در ظرفها میکشیم.
چاشنی ذرت – فلفل برای ۲ نفر: در یک کاسه کوچک ۱ چهارم پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد کرده را با ۱ چهارم پیمانه دانه ذرت پخته شده ، دو قاشق سوپخوری پیاز قرمز خرد کرده و یک قاشق سوپخوری گشنیز
این غذای ساده اما خوشمزه مکزیک است