خانه / آشپزی / طرز تهیه املت اسفناج مکزیکی

طرز تهیه املت اسفناج مکزیکی

13820496672

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج مکزیکی

چاشنی ذرت و فلفل مطابق دستور تهیه زیر

۳ چهارم پیمانه برگهای کوچک اسفناج

• یک چهارم پیمانه از پنیر مورد علاقه خوابانده شده در فلفل تند و روغن زیتون (این پنیر را میتوانید با قرار دادن مکعبهایی از پنیر مورد نظرتان در ظرفی پر از روغن زیتون و فلفل قرمز تند

تهیه کنید. درب ظرف را بسته و در یخچال نگهداری نمایید.)

• روغن برای چرب کردن ماهیتابه

• کمی پودر زیره سبز

• کمی نمک

• ۱ قاشق سوپ خوری گشنیز تازه خرد شده

• چهار عدد تخم مرغ

طرز تهیه املت اسفناج مکزیکی

۱. تخم مرغها، گشنیز، نمک و زیره را در یک کاسه متوسط ریخته و تا زمانی که کف کرده و رنگ تخم مرغها روشن شود، بهم میزنیم.

۲. یک ماهیتابه نچسب متوسط را با کمی روغن چرب کرده و میگذاریم داغ شود.

۳. مخلوط تخم مرغ را دراخل آن ریخته و بدون هم زدن میگذاریم بپزد.زملنی که مخلوط در زیر و کناره ها سفت شد، دور آنرا با کفگیر کوچکی از لبه ظرف جدا کرده و با اریب گرفتن ظرف، مایه

نپخته را به زیر هدایت میکنیم، به این کار ادامه میدهیم تا زمانی که تمام مخلوط تخم مرغ تقریبا سفت و پخته شود. سپس روی آنرا با پنیر رنده شده، سه چهارم اسفناجها و نیمی از چاشنی ذرت میپوشانیم و با

کفگیر نیمی از املت را بر روی بخش دیگر تا میکنیم، بقیه اسفناج و ذرت را روی آن ریخته، املت را به دو قسمت تقسیم کرده و در ظرفها میکشیم.

چاشنی ذرت – فلفل برای ۲ نفر: در یک کاسه کوچک ۱ چهارم پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد کرده را با ۱ چهارم پیمانه دانه ذرت پخته شده ، دو قاشق سوپخوری پیاز قرمز خرد کرده و یک قاشق سوپخوری گشنیز

تازه خرد کرده مخلوط می نماییم .

این غذای ساده اما خوشمزه مکزیک است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *