خانه / آشپزی / طرز تهیه اسپاگتی با ماهی و جعفری

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی و جعفری

How-to-prepare-pasta-with-tuna

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با ماهی و جعفری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری

برگ جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی: نصف عدد

ماهی تکه تکه شده :صد گرم

اسپاگتی: صد و بیست گرم

هویج خرد شده/پخته:نصف عدد

پیاز بزرگ:نصف عدد

سیر کوبیده : یک حبه
روغن مایع یا زیتون: یک قاشق سوپخوری

مواد لازم بالا برای یک نفر می باشد

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی و جعفری

ابتدا پیاز را در روغن تفت داده، سپس هویج و سیر کوبیده شده را اضافه کنید. ماهی های تکه تکه شده (یا چرخ کرده) را هم به همراه گوجه فرنگی نگینی، تفت دهید. سپس جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و با رب گوجه فرنگی تفت دهید. اسپاگتی را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه پخته، سپس آبکش نمایید. از موادی که آماده کرده اید، بعنوان سس اسپاگتی استفاده کنید. این غذا را بصورت گرم سرو نمایید.
ارزش غذائی برای یک نفر

درصد اسیدهای چرب اشباع    ۳%

چربی (گرم)    ۱۶/۵

پروتئین (گرم)    ۲۸

کربوهیدرات (گرم)    ۷۹
انرژی (کالری)    ۵۶۶

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *