مواد لازم برای تهیه اسپاگتي با سس راتاتول
براي سس راتاتول:
پنير پارمزان رنده شده: دو قاشق غذاخوري
فلفل سياه تازه پودر شده: به اندازه نیاز
پودر آويشن خشك: نصف قاشقغذاخوري
ريحان تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوري
سركه سفيد: نصف فنجان
گوجه فرنگي پوست كنده و چرخ شده: نیم کیلو
كدو سبز خرد شده: دو عدد
فلفل سبز خرد شده: یک عدد
سير له شده: یک حبه
پياز بزرگ خلال شده: یک عدد
بادمجان خرد شده: یک عدد
اسپاگتي رشتهاي: نیم کیلو
طرز تهیه اسپاگتي با سس راتاتول
اسپاگتي را به مدت ۸ الي ۱۲ دقيقه بجوشانيدو سپس آن را آبكشي كنيد.
براي تهيه سس، تمامي مواد لازم، كدو سبز وبادمجان و… را در يك ماهيتابه نچسب ريخته و بهمدت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه روي حرارت ملايم قراردهيد و هراز گاهي آن را هم بزنيد.
در مرحله آخر سس آماده شده را روي اسپاگتي بریزید و آن را با پنير پارمزان رنده شدهتزيين کنید .
ارزش غذايي:
كالري: پانصد و بیست كيلوكالري
چربي كل: بیست و دو گرم
كلسترول: دو ميلي گرم
فيبر: بیست و پنج گرم