خانه / آشپزی / طرز تهیه استیک تارتار

طرز تهیه استیک تارتار

fo1259

 

مواد لازم برای تهیه استیک تارتار

جوز هندی رنده شده نرم اگر دوست داشته باشید کمی

خردل و نمک و فلفل به اندازه نیاز

لیمو ترش متوسط یک عدد

سبزی معطر خرد کرده (نعناع،ترخان و جعفری) دو قاشق

پیاز متوسط یک تا دو عدد (د گرم)

تخم مرغ دو عدد

گوشت گوساله بدون چربی چرخ کرده خیلی نرم سیصد گرم

طرز تهیه استیک تارتار

آبلیمو را می گیریم پیاز را نرم رنده می کنیم نمک و فلفل و خردل را با پیاز رنده شده و آبلیمو مخلوط نموده و گوشت را داخل آن ریخته و خوب مخلوط می نمائیم و در آخر کار سبزی را اضافه کرده هم می زنیم و گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می نمائیم و در دست به شکل یک پرتقال صاف مرتب در می آوریم وسط دو بشقاب می گذاریم .

تخم مرغ ها را به دقت شسته و تمیز می نمائیم و خشک می کنیم ، سر هر تخم مرغ را می شکنیم سفیده آن را خالی می نمائیم بعد پوست تخم مرغ را صاف کرده و آن را وسط گوشت قرار می دهیم و اطراف گوشت را با جعفری و پیاز خلال کرده تزئیین می نمائیم .

اروپائی ها استیک تارتار را خام می خورند و موقع خوردن گوشت را با زرده تخم مرغ مخلوط می نمایند و با سس گوجه فرنگی یا کچاپ مصرف می کنند.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *