خانه / آشپزی / طرز تهیه استیک با فلفل ماداگاسکار به سبک نیویورکی

طرز تهیه استیک با فلفل ماداگاسکار به سبک نیویورکی

طرز تهیه استیک با فلفل ماداگاسکار به سبک نیویورکی

165868_533

در این قسمت غذاهای گوشتی می خواهیم یک غذای خارجی را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با طرز تهیه استیک با فلفل ماداگاسکار به سبک نیویورکی مواد لازم این غذا برای ۴ نفر می باشد .

طرز تهیه استیک با فلفل ماداگاسکار به سبک نیویورکی ، مواد لازم :
گوشت گاو (گوساله) : ۴ تکه، هر کدام ۱۸۰ گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))
دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز)): ۱/۴ فنجان
روغن گیاهی (با طعم ملایم. مانند طعم بادام) ۲ قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب) ۱ فنجان
آب (داغ) ۱ فنجان
سس دمی گلیس ۳ قاشق سوپخوری
کره بدون نمک۱ قاشق سوپخوری
دانه فلفل (جهت تزئین) ۱/۴ فنجان

سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر)

طرز تهیه استیک با فلفل ماداگاسکار به سبک نیویورکی ، طرز تهیه :
۱. با استفاده از یک وردنه، ۱/۴ فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید.
۲. چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید.
۳. یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند.
۴. چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید.
۵. سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۶. خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد.
۷. کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید.

هنگام سرو:
روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده قرار دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید.

نکته:
استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است.

 

هر گونه سوالی در مورد استیک دارید از طریق دیدگاه ها با ما در میان بگذارید .

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *