مواد لازم برای تهیه اردور دلمه قارچ
پنير پيتزا پانزده گرم
زيتون ۸ عدد
بادام نصفشده ۸ عدد
جعفري ۱ قاشق سوپخوري
قارچ خردشده ۱ پيمانه
سير خردشده ۳ حبه
پياز خردشده ۱ عدد
خرده نان جو دو سوم پيمانه
نمك و فلفل به اندازه نیاز
گوجهفرنگي ۴ عدد
طرز تهیه اردور دلمه قارچ
اول سر گوجه فرنگي را برش عرضي بزنید و کمي از گوشت آن را در بیاورید در ظرفي بريزيد. خرده نانها را با پياز، سير، قارچ، بادام، جعفري، گوشت گوجهفرنگي، نمك و فلفل مخلوط کنید ، داخل گوجهفرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجهفرنگي بگزارید و ربع ساعت در فر با حرارت صد و هفتاد درجه سانتيگراد بپزيد تا كمي قهوهاي شود هر گوجه فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.